Mer än bara noga utvalt

Din drömbostad förtjänar det allra bästa! Vi lägger stor omsorg i att välja vacker och funktionell inredning som du kan ha glädje av - år efter år.

Vi samarbetar med professionella leverantörer för att erbjuda det allra bästa till ditt hem.

Val med omsorg

Midroc skapar hem med karaktär där funktion och design samspelar i både helhet och minsta detalj. I Brf Aero har du dessutom möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden genom en mängd tillval. Kvaliteten är god rakt igenom och grundstandarden hög. Vi lägger stor möda på att välja inredning, material och kulörer som inte bara är praktiska och estetiska utan som också håller år efter år. Samtliga av våra leverantörer är väletablerade och välkända, så att du kan känna dig trygg i dina val.

 

NOGA UTVALT
Hög grundstandard med genomtänkta material, vitvaror och produkter för just din bostad.

VALET ÄR FRITT
Ytterligare material och produkter som kostar lika mycket som standardprodukterna. Med andra ord: dessa tillval är kostnadsfria.

DET DÄR EXTRA
Ytterligare möjligheter att sätta din personliga touch på inredningen genom ännu mer exklusiva material, vitvaror och produkter som tillval.

 

Kök

NOGA UTVALT
I köket har du ett elegant vitt kök från Vedum, med den ljusgrå laminatbänksskivan ”Zeus Silver”, vitt kakel och rostfria handtag på skåp och lådor. Köket är utrustat med stilrena vita vitvaror.

VALET ÄR FRITT
Stilrent eller kaxigt, hur vill du kombinera? I köket kan du kostnadsfritt sätta din egen prägel på ditt kök. Genom att byta handtag, bänkskiva och kakel får du ett helt annat utseende på ditt kök. Det kommer att finnas olika kostnadsfria handtag och bänkskivor att välja mellan. När det gäller kakel finns det flera färger samt matt eller blankt.

DET DÄR EXTRA
Uppgraderade vitvaror med extrafunktioner? Eller vill man hellre ha rostfria maskiner? Till ditt nya kök kan du välja luckor, färger, bänkskivor och handtag i Vedums sortiment. Köket kan färgsättas med ett stort utbud av kakel. Extra lyx kan skapas för en tillkommande kostnad.

Badrum

NOGA UTVALT
Badrummen är stilrent inredda med matt, vitt kakel och grå klinker på golvet. Här har du handfat med vit kommod, spegel samt raka duschväggar i klarglas. Komfortvärme i badrumsgolvet är standard i alla lägenheterna.

VALET ÄR FRITT
I badrummet har du möjlighet att byta färg på ditt golv med fyra kostnadsfria tillvalskulörer. Väggarna kan väljas med även en blank kakelplatta och utformningen på duschväggarna kan du få med en rundad design.

DET DÄR EXTRA
Som tillval erbjuds frostade duschväggar och för extra lyx en takdusch. Hos Interni väljer du bland ett stort utbud av kakel och klinker för att sätta din egen prägel på badrummet och i Vedums sortiment kan du välja design och färg på din kommod och inredning.

Övrig inredning

NOGA UTVALT
Bostäderna är sobert ljusa med klassisk matt ekparkett, släta vita dörrar samt vita garderober eller vita skjutdörrsgarderober med matt aluminiumram. Eluttag och strömbrytare är stilrent och diskret vita.

VALET ÄR FRITT
Till din nya bostad kan du fritt välja vita profiler på dina skjutdörrsgarderober.

DET DÄR EXTRA
Ge din bostad karaktär genom att byta golv. Vi har ett utbud av olika parketter från Kährs, exempelvis enstavig parkett som kan väljas för en tillkommande kostnad. Det finns också möjlighet att uppgradera innerdörrarna, till släta massivdörrar, samt välja speglar till skjutdörrsgarderoberna. Sätt färg på din bostad med en fondvägg eller måla hela rummet.