Rymd, ljus och luft i kubik

Fönster i minst två väderstreck, en genomtänkt planlösning som skapar ett naturligt flöde – plus massor av smart förvaring. I Brf Aero kompromissas det varken med trivsel eller funktionalitet.

 

Generösa fönsterpartier, ofta i flera väderstreck maximerar ljusinsläppet och den luftiga känslan i vardagsrum, kök och matplats.

 
 
 

Genomgående planlösningar

Merparten av bostäderna är genomgående, men byggnadens spännande arkitektur och vinklar möjliggör även gavelbostäder med utsikt åt tre håll och härliga hörnbostäder. Allt för att fånga dagsljuset, bjuda på variation och passa olika personligheter.

I direkt anslutning till kök, matplats eller vardagsrum finns alltid en stor eller jättestor balkong eller uteplats, vilket gör det lätt att duka upp för middag, mingel och mys utomhus årets varma månader.

Så vitt du vet

Upplevelsen av ljus, rymd och luft understryks ytterligare av vita väggar, ekparkett, generösa fönster och natursten som fönsterbänkar. Den rena paletten är en perfekt fond där din personliga stil kan lysa med möbler, mattor, konst och andra inredningsdetaljer. I Brf Aero har du dessutom  möjlighet att göra en mängd tillval som förvandlar bostaden till just ditt hem.

Smak för det goda

I köket har du bra utrustning med induktionshäll, mikro och ibland även ugn i högskåp, diskmaskin och ordentliga arbetsytor som ger plats åt din fantasi både när du ska laga frukost för en eller festmåltid för många. Skåpsluckor och maskiner går i vitt, bänkskivor i grått eller svart och golvet är en klassisk ekparkett. Tillsammans med snygga accenter och spotlights inspirerar det till matglädje och gästfrihet.

Ren njutning

I badrummet är allt placerat för att se elegant ut, vara lättstädat och frigöra yta. Kakel, porslin och kommod går i vitt. Tillsammans med duschvägg i klarglas och klinkergolv skapar det en fräsch atmosfär medan komfortvärme i golvet gör det ombonat och mysigt. Ordentlig belysning över spegeln underlättar både rakning och make-upen. Här finns dessutom egen tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin så att du kan tvätta precis när det passar dig.

Oasen på hemmaplan

Det gröna temat går igen i full prakt på den lummiga innergården där du kan njuta av mängder av olika växter. Den rymmer även dels en avskärmad
del med plats för din solstol, och ett trevligt trädäck med matgrupp där alltifrån sommarfikan till kvartersfesten kan dukas upp. Du som bor på markplan har uteplats mot gården. Här kan du rama in den och samtidigt få utblick genom att låta klätterväxter slingra sig över spaljén.